Вітаємо переможців конкурсу дитячого малюнку!

Президія ЦК Профспілки працівників зв'язку України особливою Постановою підсумувала результати фінального етапу конкурсу дитячого малюнку. До фіналу творчого змагання були направлені кращі роботи дітей працівників Концерну РРТ, що були визначені на відбірковому етапі конкурсу, який в свою чергу проводила Об'єднана профспілкова організація Концерну РРТ. Підсумки відбіркового етапу були підведені на початку березня.
Вибір тематики: «Портрет мами»; «Малюнок для мами»; «Малюнок про роботу мами», обумовлений тим, що конкурс був приурочений до Міжнародного жіночого дня – 8 Березня та Дня матері. Творче змагання мало на меті спрямувати реалізацію художніх здібностей на формування у підростаючого покоління більш шанобливого ставлення до родинних цінностей і традицій, а також до особливої ролі сім’ї та материнства. Оргкомітет конкурсу на фінальному етапі розглянув 143 роботи дітей працівників підприємств галузі зв'язку, зокрема ПрАТ «Київстар», ПАТ «Укрпошта», ПАТ «Укртелеком», та дітей працівників апарату профспілкових організацій. У постанові щодо підсумків конкурсу наголошується, що всім роботам притаманний достатньо високий рівень майстерності.
Вважаючи на дуже щільну конкуренцію, здобутки дітей з родин працівників Концерну РРТ заслуговують на особливе захоплення.
Перше місце в старшій віковій групі виборов портрет «Мама» роботи Білецької Олександри з Котельви (батько Білецький Анатолій Григорович – електромеханік ЗРТ Полтавської філії Концерну РРТ)
 
.
 

А робота «Матусю, я тебе люблю!!!», яку намалювала Кострікова Валерія з Чернігова (батько Костріков Ігор Вікторович – інженер ЗРТ виробничої лабораторії Чернігівської філії) зайняла третє місце у молодшій віковій групі.
 

Бажаємо, щоб всі маленькі та юні митці завжди радували рідних успіхами у будь яких справах.