Інфраструктура телебачення Концерну РРТ включає в себе:
 

- 417 радіотелевізійних передавальних станцій (з них 76 – потужних), розміщених по всій території України;
- 1173 власних телевізійних передавачів, (з них 210 – потужністю 1 кВт і більше),
- понад 500 антенно-щоглових споруд (заввишки від 70 до 382 метрів), на яких розміщені антенно-фідерні системи для передавачів;
- більше як 12 тис. км радіорелейних ліній для доставки сигналу до передавачів.

Концерн РРТ здійснює розповсюдження програм телебачення всіх загальнонаціональних телевізійних каналів, мовлення яких ведуть ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України». ТОВ ТРК «Студія «1+1», ПрАТ «Телеканал «Інтер», МК ТРК «ICTV», ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр-СТБ», ТОВ «Новий канал», ТОВ «ТРК «Україна», ПАТ «Телекомпанія «ТЕТ», ТОВ «Телестудія «Служба інформації», ТОВ «Телеодин», ПІІ ТОВ «ТРК «Експрес-Інформ», ПІІ ТОВ «ТРК «НБМ», ТОВ «ТРО «Мульті Медіа Сервіс», ТОВ «Телеканал «МЕГА», а також програм переважної більшості регіональних, обласних та місцевих телерадіокомпаній по території всієї держави.

Відповідно до рішень Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення від 08.12.2010 року №№ 1724 – 1727, провайдером та оператором мереж цифрового телевізійного мовлення визначено ТОВ «Зеонбуд», яке зобов’язалося забезпечити реалізацію цього проекту. На Концерн РРТ було покладене завдання забезпечення встановлення запланованої кількості цифрових телевізійних передавачів та антенно-фідерних систем на об’єктах Концерну РРТ.
Підприємствами та філіями Концерну РРТ успішно проведені роботи щодо розміщення передавального обладнання та АФС для цифрового телемовлення ТОВ «Зеонбуд».
На даний момент повноцінне мовлення ведеться на 130 об’єктах Концерну .
На кожній станції встановлено по 4 цифрові телевізійні передавачі потужністю від 50 Вт до 2000 Вт, які забезпечують трансляцію 32 програм у цифровому стандарті DVB-T2.

Концерн РРТ неодноразово демонстрував суб’єктам ринку України та регуляторним органам свою спроможність виконувати завдання у визначені терміни за різноманітних умов фінансування. Спеціалісти Концерну РРТ здобули значний досвід з розгортання і організації експлуатації цифрових мереж як самостійно (2001–2006 роки – м. Київ, 2009 рік – 9 обласних центрів України) так і в співпраці з компаніями-провайдерами (2008–2009 роки – TOB «УЦТМ», 2011 рік – TOB «Зеонбуд»).

Потенційним клієнтам (замовникам) Концерн РРТ може запропонувати:
 
Розміщення на своїх об’єктах телевізійного обладнання комерційних мовників та надання послуг з технічного обслуговування цього обладнання.
 
Переваги Концерну РРТ:

- наявність високоефективних АФС;
- висококваліфікований обслуговуючий персонал;
- наявність гарантованого електроживлення об’єктів;
- забезпечення охорони об’єктів.