Найщиріші вітання з нагоди Дня незалежності України!

У день найвизначнішого державного свята ми як ніколи усвідомлюємо, що від кожного із нас залежить процвітання України як суверенної держави, утвердження національного духу й волі. Ми віримо, що спільними зусиллями зробимо нашу державу сильною, а наш народ, кожну родину, кожну людину заможною і щасливою.

Складаємо шану усім, хто поклав своє життя боротьбі за свободу і незалежність України. Пам’ять про героїв України закликає нас до єдності і взаєморозуміння, нагадує нам про величну славу нашого народу і кличе до нових звершень в ім’я його щастя і процвітання.

Особливо приємно повідомити, що Указом Президента України № 676/2014 від 23.08.2014 з нагоди Дня Незалежності України медаллю "За працю і звитягу" за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм нагороджено двох працівників Концерну - ДАВИДЕНКА Володимира Івановича, інженера Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення та ДРИНДАКА Віктора Михайловича, начальника цеху Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Слава Україні! Героям слава!