Зазнала невдачі чергова спроба дестабілізації на підприємстві

Колишній виконувач обов’язків генерального директора Концерну РРТ Захаренко від моменту призначення чинного керівництва й надалі організовує проти нього деструктивну діяльність, яка дестабілізує ситуацію в колективі й заважає нормальному протіканню виробничих процесів. Найбільш активним втіленням цієї діяльності була спроба рейдерського захоплення Концерну РРТ Захаренком та членами наближеної до нього так званої «координаційної ради». Спробі захоплення було покладено край правоохоронними органами, головним слідчим управлінням МВС України розслідується кримінальне провадження № 1201410010000493 від 29.09.2014 р. за фактом протидії законній господарській діяльності Концерну РРТ, вчиненої службовою особою (Захаренко К.В.) з використанням службового становища. Він відсторонений від виконання своїх робочих обов’язків.
Проте сам Захаренко не припинив намагання повернутися до керівництва Концерном, для чого зокрема звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва із позовом до Кабінету Міністрів України про визнання протиправним та скасування розпорядження від 23.04.2014 №404-р «Про призначення Півнюка О.В. генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення».
Окружний адміністративний суд міста Киева у складі головуючого судді Літвінової A.B., суддів Дворянської Я.Л., Кротюка О.В., при секретарі судового засідання Давидснко Л.В., 09 грудня 2014 року розглянув у порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Захаренка Костянтина Володимировича й прийняв постанову №826/16510/14.
Зокрема в постанові відзначається що проаналізувавши надані сторонами докази, судом встановлено, що оскаржуваний акт має індивідуальний характер, оскільки стосуються виключно Півнюка О.В.
Враховуючи, що Захаренком К.В. не надано належних та допустимих доказів того, що оскаржуваним розпорядженням порушено права та інтереси позивача, суд приходить до висновку про відсутність в межах предмету позову публічно-правових відносин між Захаренком К. В. та відповідачем, а тому позовні вимоги є необгрунтованими, недоведеними та такими, що задоволенню не підлягають.
Враховуючи викладене, керуючись статтями 14, 69, 70, 71, 158-163 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, ПОСТАНОВИВ: В задоволенні позову відмовити повністю.
Таким чином пан Захаренко зазнав чергової невдачі.
В українському суспільстві останнім часом чітко прослідковується тенденція у намаганнях досягти реваншу представниками минулої влади та їхнім оточенням. Ми це бачимо як у масштабах держави, так і безпосередньо на нашому підприємстві. Ті, хто за часів Януковича визначали себе як «еліта нації», намагаються будь-що повернути собі панівне становище. Саме таким діячем є пан Захаренко, який входив складу Комісії з питань Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації». Цю комісію очолював Голова Адміністрації Президента Януковича, Льовочкін. До речі найактивніші члени «координаційної ради» (Білоножко, Двойленко) у свій час були внесені в списки кадрового добору від колишнього президента.